CAMPUR TANGAN YAHUDI MENJATUHKAN KERAJAAN

CAMPUR TANGAN YAHUDI MENJATUHKAN KERAJAAN

Berikut adalah video pengakuan Daniel Twining, Presiden International Republican Institute (IRI) yang berpangkalan di Washington, Amerika Syarikat membantu pihak-pihak bersekongkol dalam negara untuk menjatuhkan kerajaan semenjak tahun 2002.

IRI adalah sebuah pertubuhan yang mendapat dana langsung daripada pertubuhan globalis Yahudi National Endowment for Democracy (NED), juga berpangkalan di Washington, Amerika Syarikat.

Seorang wartawan siasatan dan editor Robert Parry, menggambarkan NED sebagai sebuah pertubuhan yang memperjuangkan agenda demokrasi Amerika yang diasaskan berdasarkan ilham daripada Presiden Reagan dan juga bekas Pengarah Agensi Perisikan Amerika Syarikat (CIA) William Casey.

Menurut Robert Parry, idea penubuhan NED ialah untuk mengambil alih program-program CIA yang tertumpu kepada mempengaruhi pilihan raya-pilihan raya di negara-negara asing dengan memberi sokongan kepada calon-calon yang menyokong polisi-polisi Amerika Syarikat dan “melakukan apa yang diarahkan oleh kerajaan Amerika”.

Lihat video dalam pautan di bawah.

Kepada Allah jua kita memohon petunjuk dan perlindungan.

Similar Posts