NOVUS ORDO SECLOROM

NOVUS ORDO SECLOROM

# New World Order
# Order Baru Dunia

Slogan yang tertera di bawah simbol piramid dalam wang satu dollar Amerika ini bermaksud ‘New order of the ages’ (Zaman order baru).

Ia dikaitkan dengan slogan ‘New World Order’ (Order Baru Dunia) yang merujuk kepada perancangan besar golongan elit satanis globalis seperti George Soros dan yang lain untuk mewujudkan satu kerajaan yang memerintah seluruh dunia.

Dalam Persidangan Antarabangsa Orde Baru Dunia di Putrajaya pada tahun 2015, Tun Mahathir melahirkan keresahannya kerana ramai yang tidak faham maksud order baru ini.

Beliau menjelaskan bahawa order ini adalah hasil cadangan yang dibuat lebih seratus tahun dahulu untuk menubuhkan satu kerajaan dunia yang tidak boleh ditentang oleh mana-mana negara.

Malah di bawah perancangan order baru ini seluruh negara-negara dunia akan dihapuskan dan diletakkan di bawah satu kuasa besar, jelas beliau.

—————

Mereka merancang dan melakukan tipu helah memperdaya masyarakat dunia supaya menerima agenda jahat mereka, manakala ejen- ejen mereka yang dikenali sebagai ‘the useful idiots’ melaksanakan percaturan mereka secara sedar atau tidak.

Negara kita Malaysia tidak terlepas daripada perancangan dan percaturan mereka.

Mereka merancang melakukan tipu daya sedangkan Allah jualah sebaik-baik perancang.

Dia tetap akan menyempurnakan cahaya AgamaNya sekalipun dibenci oleh orang-orang kafir.

Daripada Allah jua kita memohon pertolongan dan perlindungan.

Idris bin Sulaiman
Lebuhraya Plus
26 Zulkaedah 1441H /
18 Julai 2020

http://www.facebook.com/idrissulaiman

Similar Posts