PERARAKAN PRO-LGBT DI IBU NEGARA

PERARAKAN PRO-LGBT DI IBU NEGARA

Perarakan pro-LGBT di ibu negara semalam hanyalah permulaan. Dengan bantuan dana, strategi dan sokongan, golongan perosak ini tidak akan berhenti sehingga cita-cita mereka tercapai.

Di negara-negara Barat, proses menormalisasikan golongan LGBT dalam masyarakat sudah lama bermula, dan sebahagian negara telah pun membenarkan perkahwinan sejenis. Adakah ini bererti bahawa misi mereka di sana sudah selesai? Tidak sama sekali.

Malah di sana akronim LGBT itu sendiri semakin bertambah. Pada mulanya LGBT, kemudian LGBTQ. Setelah itu ia bertambah menjadi LGBTIQCAPGNGFNBA, dan ternyata ia terus bertambah.

Sesudah mendapat pengiktirafan buat golongan LGBT, di Barat pada hari ini sudah kedengaran tuntutan supaya dibenarkan pula amalan sumbang mahram (incest) dan pedofilia (seks dengan kanak-kanak).

https://www.lifesitenews.com/blogs/pedophiles-put-themselves-under-the-lgbt-umbrella-in-rebranding-effort

Gerakan kerosakan ini perlu diperangi dan dibanteras habis-habisan. Jangan sampai bumi kita Allah turunkan bala dengan segala macam musibah, bencana alam, banjir, tanah runtuh, kemarau, wabak penyakit, kemiskinan, inflasi harga barang, atau diterbalikkan sama sekali bumi negara sebagaimana yang berlaku atas kaum Lut. Nauzubillah.

Catatan:

Sebahagian mungkin berkerut dahi melihat slogan-slogan dan istilah-istilah yang digunakan dalam perarakan pro-LGBT di ibu negara semalam. Perkataan-perkataan seperti feminist, bigotry, toxic masculinity, patriarchy, homophobic…

Ini semua perkataan-perkataan yang digunakan oleh golongan pro-LGBT di Barat yang dipinjam oleh peserta-peserta semalam yang ‘bankrap idea’ tidak mampu berfikir sendiri. Ibarat lembu yang dicucuk hidungnya. Tidak lebih daripada itu.

Jelas ia slogan-slogan yang di ‘copy paste’ atau ditalkinkan kepada mereka oleh pihak-pihak tertentu.

Apa yang pasti, peserta-peserta perarakan pro-LGBT ini dipergunakan oleh pihak-pihak berkepentingan yang sedang rancak mahu menormalisasikan LGBT dalam negara kita.

Kemungkaran wajib dibasmikan.

Kepada Allah jua kita memohon perlindungan.

Similar Posts